Om företaget

80 år i lantbrukarnas tjänst!

Sedan Örkelljunga Lantmannaaffär startades för 80 år sedan har det hänt en hel del. Företaget har gått från att enbart vara inriktade mot lantbruk, till att jobba med nya målgrupper som djurägare, villaägare, småföretagare och byggare på både hemmafixar- och proffsnivå.

Man har också hunnit med att byta namn ett antal gånger. Sedan årsskiftet 12/13 heter företaget Örkelljunga Lantmannaaffär och ägs till 60 procent av Svenska Foder. Något som däremot inte ändrats sedan 1939 är adressen. Butiken har under hela tiden huserat i samma lokaler, men idag är de förstås om- och tillbyggda.

– 2008 byggde vi ut butiken och 2012 byggde vi ut lagret ordentligt. I och med det breddade vi både vårt sortiment och vår kundkrets, berättar Rune Nilsson, platsansvarig. Med lantbrukarna kvar närmast hjärtat fortsätter man att utveckla butiken för att nya kunder ska hitta dit.

– Vi har blivit en attraktiv kanal för alla med fritidsdjur som hund, katt, häst och höns, och för de som ska bygga ut eller om sin stuga eller villa. Vi har anpassat butiken efter kundernas önskemål. Vi har rätt sortiment och bra öppettider och kan tillgodose våra kunders behov. Närhet, service, kvalitet och kunskap – det är ledorden vi jobbar efter.

– 2008 byggde vi ut butiken och 2012 byggde vi ut lagret ordentligt, säger Rune Nilsson.

 

 

Örkelljunga Lantmannaaffär AB

Drakabygget 1256

28692 Örkelljunga

Övriga kontaktuppgifter